نحوه تهیه بستنی حصیری خانگی با ثعلب همانند بیرون_سلوادور
[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سلوادور
بستنی حصیری یکیی از بستنی های سنتی ایرانی است که زیاد محبوب است. طعم خوب و نشاط آور بستنی علتشده این خوراکی زیاد پر طرفدار باشد. شما می توانید با منفعت گیری از این دستور به راحتی یک بستنی سنتی حصیری در خانه تهیه و از آن لذت ببرید. امروز در آشمزی نحوه تهیه بستنی حصیری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای نحوه تهیه بستنی حصیری
| شیر پر چرب | ۱ لیتر |
| شکر | ۱ لیوان سر پر |
| ثعلب | ۱ ق چای خوری |
| گلاب | ۱/۲ فنجان |
| وانیل | ۱/۴ ق چای خوری |
| زعفران دم کرده | ۱ ق غذا خوری |
| نان بستنی | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه بستنی حصیری
مرحله اول: ترکیب کردن شکر و شیر به همراه ثعلب
ابتدا شکر را در یک کاسه بریزید و به آن ثعلب را اضافه کنید و هم بزنید. در یک قابلمه شیر را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس به آن ترکیب شکر و ثعلب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر در شیر به خوبی حل بشود.
مرحله دوم: اضافه کردن زعفران و وانیل
در این مرحله گلاب را به مواد افزوده تا مقداری به غلظت برسد سپس از روی گاز بردارید و به دو تکه مساوی تقسیم کنید. به یک تکه وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. به تکه دوم نیز زعفران دم کرده بیفزایید و مخلوط کنید. مواد را به طور جداگانه در دو ظرف در بسته بریزید و به زمان ۴۵ دقیقه در فریزر قرار دهید.
مرحله سوم: قرار دادن بستنی در فریزر
سپس از ۴۵ دقیقه مواد را با قاشق هم بزنید و مجدد به زمان ۴۵ دقیقه در فریزر قرار دهید و این کار را ۵ الی ۶ بار انجام دهید. در یک قالب کیسه فریزر پهن کرده و یک طرف آن را مواد زعفرانی بریزید و طرف دیگر را با مواد وانیلی پر کنید و به زمان یک شب در فریزر قرار دهید تا به خوبی سفت بشود. سپس از تهیه بستنی را برش زده و در بین دو نان حصیری قرار دهید و نوش جان کنید.

فوت و فن های نحوه تهیه بستنی حصیری
- در زمان قرار دادن بستنی در فریزر می توانید از مقداری خلال پسته و خامه جامد نیز در بستنی منفعت گیری کنید.
- اگر در تهیه این بستنی از شیر پر چرب محلی منفعت گیری کنید بهتر است.
- شما می توانید وانیل یا زعفران را حذف کرده و به جای آن از پودر کاکائو منفعت گیری کنید تا یک بستنی شکلاتی حصیری داشته باشید.
دسته بنی مطالب
[ad_2]