Monday, 15 Dec 2025

نحوه تهیه بستنی حصیری خانگی با ثعلب همانند بیرون_سلوادور

طرز تهیه بستنی حصیری

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سلوادور

بستنی حصیری یکیی از بستنی های سنتی ایرانی است که زیاد محبوب است. طعم خوب و نشاط آور بستنی علتشده این خوراکی زیاد پر طرفدار باشد. شما می توانید با منفعت گیری از این دستور به راحتی یک بستنی سنتی حصیری در خانه تهیه و از آن لذت ببرید. امروز در آشمزی نحوه تهیه بستنی حصیری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای نحوه تهیه بستنی حصیری

شیر پر چرب ۱ لیتر
شکر ۱ لیوان سر پر
ثعلب ۱ ق چای خوری
گلاب ۱/۲ فنجان
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
زعفران دم کرده ۱ ق غذا خوری
نان بستنی به مقدار ملزوم

نحوه تهیه بستنی حصیری

مرحله اول: ترکیب کردن شکر و شیر به همراه ثعلب

ابتدا شکر را در یک کاسه بریزید و به آن ثعلب را اضافه کنید و هم بزنید. در یک قابلمه شیر را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس به آن ترکیب شکر و ثعلب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر در شیر به خوبی حل بشود.

مرحله دوم: اضافه کردن زعفران و وانیل

در این مرحله گلاب را به مواد افزوده تا مقداری به غلظت برسد سپس از روی گاز بردارید و به دو تکه مساوی تقسیم کنید. به یک تکه وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. به تکه دوم نیز زعفران دم کرده بیفزایید و مخلوط کنید. مواد را به طور جداگانه در دو ظرف در بسته بریزید و به زمان ۴۵ دقیقه در فریزر قرار دهید.

مرحله سوم: قرار دادن بستنی در فریزر

سپس از ۴۵ دقیقه مواد را با قاشق هم بزنید و مجدد به زمان ۴۵ دقیقه در فریزر قرار دهید و این کار را ۵ الی ۶ بار انجام دهید. در یک قالب کیسه فریزر پهن کرده و یک طرف آن را مواد زعفرانی بریزید و طرف دیگر را با مواد وانیلی پر کنید و به زمان یک شب در فریزر قرار دهید تا به خوبی سفت بشود. سپس از تهیه بستنی را برش زده و در بین دو نان حصیری قرار دهید و نوش جان کنید.

فوت و فن های نحوه تهیه بستنی حصیری

  1. در زمان قرار دادن بستنی در فریزر می توانید از مقداری خلال پسته و خامه جامد نیز در بستنی منفعت گیری کنید.
  2. اگر در تهیه این بستنی از شیر پر چرب محلی منفعت گیری کنید بهتر است.
  3. شما می توانید وانیل یا زعفران را حذف کرده و به جای آن از پودر کاکائو منفعت گیری کنید تا یک بستنی شکلاتی حصیری داشته باشید.

دسته بنی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی

[ad_2]