Monday, 15 Dec 2025

نحوه تهیه سوپ شلغم با بلغور گندم مقوی و خوشمزه برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ شلغم با بلغور گندم

[ad_1]

سوپ شلغم با بلغور گندم یکی از سوپ هایی است که شما می توانید در زمان هایی که بیمار هستید و سرماخوردگی دارید برای تحکیم بدن و سیستم ایمنی خود منفعت گیری کنید. این چنین از این سوپ می توانید به گفتن پیش غذا در مهمانی های خود منفعت گیری کنید. از این سوپ به گفتن یک وعده سبک برای شام نیز می توان منفعت گیری کرد. امروز در آشمزی نحوه تهیه سوپ شلغم با بلغور گندم را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای نحوه تهیه سوپ شلغم با بلغور گندم

گوشت یا مرغ به مقدار دلخواه
هویج ۱ عدد
شلغم ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
جو پرک ۱/۲ لیوان
بلغور گندم ۱/۲ لیوان
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار ملزوم
جعفری خرد شده ۴ تا ۵ ق غذا خوری

نحوه تهیه سوپ شلغم با بلغور گندم

مرحله اول: پخت گوشت یا مرغ

پیاز را پوست کنید و خرد کنید سپس در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز مقداری سبک بشود سپس گوشت یا مرغ را اضافه کنید و مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و بزارید مقداری گوشت پخته بشود.

مرحله دوم: اضافه کردن هویج و شلغم

در ادامه هویج را خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. بلغور گندم و جو پرک را پاک کنید و با آب بشورید سپس به سوپ اضافه کنید. در ادامه شلغم را با آب بشورید و پوست روی آن را بگیرد و با رنده آن را خرد کنید یا می توایند با چاقو نیز خرد کنید سپس به سوپ اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه سوپ

در این مرحله سپس از این که هویج مقداری پخت رب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سوپ رنگ بگیرد سپس نمک و ادویه های حرف های شده را اضافه کنید و بزارید بریا مدتی سوپ بپزد تا طعم بگیرد. چند دقیقه مانده به خاموش کردن گاز جعفری را پاک کنید و بشورید سپس خرد کرده و به سوپ اضافه کنید.

مرحله چهارم: تزیین سوپ شلغم با بلغور گندم

سپس از چند دقیقه گاز را خاموش کنید و سوپ را در ظرف دلخواه خود بریزید و می توانید برای تزیین آن از چند برگ جعفری یا لیموی تازه منفعت گیری کنید سپس میل کنید نوش جان.

فوت و فن های نحوه تهیه سوپ شلغم با بلغور گندم

  1. شما می توانید سپس از تهیه این سوپ آن را با گوشکوب برقی یا غذاساز به شکل پوره سرو کنید.
  2. شما می توانید برای تهیه این سوپ برخی از مواد حذف و با مواد دیگر جانشین کنید.
  3. در آخر پخت سوپ می توانید از مقداری زرشک بریا طعم بهتر نیز در سوپ منفعت گیری کنید.

[ad_2]

منبع