نحوه تهیه ترشه کباب مرغ گیلانی لذیذ و مجلسی با طعم عالی
[ad_1]
ترشه کباب گیلانی یکی از لذیذ ترین و متنوع ترین غذا ها است که حتما سپس از یک بار امتحان کردن آن مجدد آن را امتحان خواهید کرد. برخلاف اسم تین غذا که احتمالا فکر کنید مرغ را کبابی می کنند اما اینطور نیست و این غذا خورش همانند است. این غذا را می توانید با نان یا برنج میل کنید. امروز در آشمزی نحوه تهیه ترشه کباب را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای نحوه تهیه ترشه کباب گیلانی
| سینه و ران مرغ | به مقدار ملزوم |
| پیاز | ۲ عدد |
| هویج | ۱ عدد |
| سیب زمینی | ۲ عدد |
| گوجه | |
| برگ بو و چوب دارچین | به مقدار دلخواه |
| سیر | ۲ حبه |
| زردچوبه، نمک، پودر پابریکا و پودر غوره |
نحوه تهیه ترشه کباب گیلانی
مرحله اول: تفت دادن و اضافه کردن مواد ملزوم
ابتدا پیاز را پوست کنید و خرد کنید سپس در تابه روغن بریزید و آن را روی گاز قرار دهید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک بشود در ادامه ادویه های حرف های شده را اضافه کنید و هم بزنید. تکه های مرغ را به تابه اضافه کنید و سپس از آن هویج خرد شده و برگ بو را بیفزایید.
مرحله دوم: اضافه کردن سیر
سیر را پوست کنید و به مواد اضافه کنید سپس مقداری آب به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید تا مواد بپزد. مقداری رب در قابلمه بریزید و با روغن آن را تفت دهید سپس مقداری آب مرغ به آن اضافه کنید و هم بزنید. گوجه ها را نیز با مقداری روغن در تابه سرخ کنید.
مرحله سوم: تهیه ترشه کباب
در یک تابه روغن بریزید و مرغ پخته شده را سرخ کنید. مرغ را با سس تهیه شده ترکیب کنید و بزایرد مقداری بپزد سپس در ظرف سرو بریزید. سیب زمینی را پوست کنید و خلالی خرد کنید سپس در تابه همراه روغن سرخ کنید. در ادامه سیب زمینی سرخ کرده ها را به همراه گوجه های سرخ کرده در ظرف سرو بریزید و میل کنید نوش جان.

فوت و فن های نحوه تهیه ترشه کباب گیلانی
- برای این که مرغ شما خوش طعم تر بشود سپس از اضافه کردن مرغ سرخ شده به سس مقداری پودر نارنج به آن اضافه کنید.
- شما می توایند سپس از تهیه مرغ را با سس ترکیب نکنید و در زمان میل کردن این کار را انجام دهید.
- از مقداری بادمجان سرخ کرده نیز می توانید در تهیه این غذا در زمان اضافه کردن سیب زمینی سرخ کرده نیز منفعت گیری کنید.
[ad_2]
منبع