نحوه تهیه دسر موس لبو قالبی با ژلاتین و خامه مخصوص یلدا
[ad_1]
دسر موس لبو یکی از دسر های مناسب فصل پاییز و زمستان است که رنگ زیاد قشنگی دارد و زیاد شیک است. از این دسر در شب یلدا نیز برای پذیرایی های خود می توانید منفعت گیری کنید. امروز در آشمزی نحوه تهیه دسر موس لبو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای نحوه تهیه دسر موس لبو
| زرده تخم مرغ | ۴ عدد |
| وانیل | ۱/۴ ق چای خوری |
| خامه صبحانه | ۱ بسته |
| شیر عسلی | ۲۰۰ گرم |
| آب لبو | ۱ لیوان |
| لبوی پوره شده | ۴ ق غذا خوری |
| پودر ژلاتین | ۱ ق چای خوری |
| آب سرد | ۳ ق غذا خوری |
نحوه تهیه دسر موس لبو
مرحله اول: بنماری کردن زرده تخم مرغ و وانیل
ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و زرده را از سفیده جدا کرده و در یک کاسه بریزید سپس وانیل را به آن اضافه کنید و در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بخار کتری قرار دهید تا بنماری بشود در این زمان باید به طور مداوم آن را هم بزنید.
مرحله دوم: قرار دادن خامه و آب لبو روی گاز
خامه را در یک قابلمه بریزید سپس لبو را با آب بشورید و آب آن را با آبمیوه گیری تهیه کنید یا می توانید لبو را همراه مقداری آب در قابلمه بریزید و بزارید بپزد سپس آب آن را جدا کرده و به خامه اضافه کنید و قابلمه را روی گاز قرار دهید تا به نقطه جوش برسد.
مرحله سوم: اضافه کردن ژلاتین
در ادامه سپس از این که خامه و لبو جوشید آن را کم کم به زرده اضافه کنید و با همزن هم بزنید. ژلاتین را در آب سرد بریزید و روی بخار کتری قرار دهید تا بنماری و شفاف بشود سپس به مواد ترکیب شده اضافه کنید سپس آن را از صافی رد کنید.
مرحله چهارم: قرار دادن موس لبو در یخچال
در انتها شیر عسلی و لبوی پوره یا رنده شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس قالب دلخواه را چرب کنید و مواد را در آن بریزید و به زمان ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا آامده و سفت بشود نوش جان.

فوت و فن های نحوه تهیه دسر موس لبو
- امکان حذف کردن پوره لبو در این موس وجود دارد و می توانید از آن منفعت گیری کنید.
- برای تزیین روی موس لبو می توانید از خلال پسته و میوه هایی همانند کیوی و… منفعت گیری کنید.
- قبل از این که ژلاتین را بنماری کنید ابتدا برای چند دقیقه بزایرد در آب سرد باقی بماند و اسفنجی بشود.
[ad_2]
منبع