Monday, 15 Dec 2025

نحوه تهیه کاپ کیک یلدایی شیک و راحت در قابلمه و فر

طرز تهیه کاپ کیک یلدایی

[ad_1]

کاپ کیک یلدایی یکی از مدل های تهیه کاپ کیک برای شب یلدا است که شما می توانید آن را تهیه و در طویل ترین شب سال از آن منفعت گیری کنید. شکل این کاپ کیک همانند به هندوانه می بشود و زیاد شیک و مجلسی است. امروز در آشمزی نحوه تهیه کاپ کیک یلدایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای نحوه تهیه کاپ کیک یلدایی

تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲/۳ لیوان
وانیل نوک قاشق چای خوری
آرد قنادی ۱ لیوان و ۱/۲ لیوان
روغن ۱/۳ لیوان
شیر ۱/۳ لیوان
بکینگ پودر ۲ ق چای خوری
رنگ خوراکی قرمز و سبز به مقدار ملزوم
خامه قنادی به مقدار دلخواه

نحوه تهیه کاپ کیک یلدایی

مرحله اول: تهیه مواد مایع

شکر را در یک کاسه بریزید و تخم مرغ را در کاسه بشکنید سپس وانیل را نیز اضافه کنید و در ادامه با همزن برقی به قدری هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشود در ادامه روغن و شیر را نیز بیفزایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مرحله دوم: اضافه کردن آرد به مواد ملزوم

در ادامه در یک کاسه آرد را الک کنید تا شفاف بشود سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را در طی چند مرحله به مواد مایع اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

مرحله سوم: پخت کاپ کیک در فر

در این مرحله رنگ خوراکی سبز را به مواد کاپ کیک اضافه کنید و هم بزنید سپس به اندازه نصف لیوان های کاغذی یک بار مصرف از مواد کیک در آن بریزید در ادامه لیوان ها را در سینی فر بچینید و آن را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به زمان ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کیک های شما آماده شوند.

مرحله چهارم: پخت کاپ کیک در قابلمه و بدون فر

روی گاز یک شعله پخش کن قرار دهید و لیوان های کاپ کیک را در قابلمه بچینید و روی درب قابلمه یک دمکنی قرار دهید و بزارید کیک با دمای ملایم به اندازه تقریبا ۲۵ دقیقه بپزد. سپس از این که کاپ کیک ها خنک شد آن ها را از لیوان جدا کنید و خامه قنادی را با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد و به آن رنگ خوراکی قرمز را اضافه کرده و مواد را در قیف قنادی بریزد و با ماسوره حالت رزت همانند روی کاپ کیک ها شکل گل بدهید.

فوت و فن های نحوه تهیه کاپ کیک یلدایی

  1. برای تزیین روی کاپ کیک می توانید سپس از اضافه کردن خامه چند عدد شکلات چیپسی اشکی روی آن قرار دهید.
  2. مواد را از قبل زا یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شوند.
  3. اگر از فر برقی یا تستر منفعت گیری می کنید دما باید روی ۱۶۰ درجه باشد و کاپ کیک ها به زمان ۱۵ دقیقه بپزند.

[ad_2]

منبع