نحوه تهیه قند یلدایی شیک و ساده و راحت در فر و روی بخاری
[ad_1]
قند یلدایی یکی از مواردی است که شما می توانید در شب یلدا آن را تهیه کنید و همراه چای میل کنید. این قند به راحتی و آسانی و با مواد در دسترس قابل تهیه است و زیاد شیک و مجلسی است. قند یلدایی ظاهر زیاد قشنگ و خوبی دارد و می تواند برای بچه ها دلنشین باشد. امروز در آشمزی نحوه تهیه قند یلدایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای نحوه تهیه قند یلدایی
| سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
| شکر | برای هر رنگ ۱/۲ پیمانه |
| وانیل | مقداری |
| رنگ خوراکی قرمز و سبز | مقداری |
نحوه تهیه قند یلدایی
مرحله اول: هم زدن سفیده تخم مرغ
ابتدا سفیده تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کف کند و فوم دار بشود. در ادامه شکر را به سه تکه تقسیم کنید و در سه کاسه جداگانه بریزید و در ادامه به یکی از کاسه ها رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا شکر رنگی بشود.
مرحله دوم: تهیه تکه سبز رنگ
در این مرحله به شکر دوم رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و هم بزنید. سپس به هر کاسه سفیده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه روی یک سینی کیسه فریزر یا یک کاغذ روغنی پهن کنید و از مواد سبز رنگ روی آن بریزید و با قاشق و کارد آن را پخش و صاف کنید.
مرحله سوم: قرار دادن قند یلدایی در فر یا روی بخاری
روی آن از شکر سفید بریزید و آن را نیز صاف کنید سپس مواد قرمز رنگ را نیز اضافه کنید و همانند دیگر لایه ها پخش کنید. در ادامه به زمان ۵ دقیقه صبر کنید سپس به آرامی با کارد قند ها را حبه ای برش بزنید و حواستان باشد که قند ها خرد نشوند و در ادامه روی بخاری یا فر به زمان ۱۰ دقیقه قرار دهید سپس میل کنید.

فوت و فن های نحوه تهیه قند یلدایی
- برای تزیین روی قند یلدایی می توانید از شکلات چیپسی اشکی منفعت گیری کنید تا قند شما زیاد تر همانند به هندوانه بشود.
- وانیل را می توانید حذف کنید اما برای عطر و طعم زیاد تر خوب است از آن منفعت گیری کنید.
- شما می توانید برای تکه قرمز رنگ از شکر بیشتری منفعت گیری کنید تا تکه قرمز رنگ قطر بیشتری داشته باشد.
- اگر بخاری یا فر در دسترس نبوده است می توانید قند را روی شوفاژ نیز خشک کنید.
[ad_2]
منبع