Thursday, 18 Dec 2025

نحوه تهیه قند یلدایی شیک و ساده و راحت در فر و روی بخاری

طرز تهیه قند یلدایی

[ad_1]

قند یلدایی یکی از مواردی است که شما می توانید در شب یلدا آن را تهیه کنید و همراه چای میل کنید. این قند به راحتی و آسانی و با مواد در دسترس قابل تهیه است و زیاد شیک و مجلسی است. قند یلدایی ظاهر زیاد قشنگ و خوبی دارد و می تواند برای بچه ها دلنشین باشد. امروز در آشمزی نحوه تهیه قند یلدایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای نحوه تهیه قند یلدایی

سفیده تخم مرغ ۱ عدد
شکر برای هر رنگ ۱/۲ پیمانه
وانیل مقداری
رنگ خوراکی قرمز و سبز مقداری

نحوه تهیه قند یلدایی

مرحله اول: هم زدن سفیده تخم مرغ

ابتدا سفیده تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کف کند و فوم دار بشود. در ادامه شکر را به سه تکه تقسیم کنید و در سه کاسه جداگانه بریزید و در ادامه به یکی از کاسه ها رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا شکر رنگی بشود.

مرحله دوم: تهیه تکه سبز رنگ

در این مرحله به شکر دوم رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و هم بزنید. سپس به هر کاسه سفیده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه روی یک سینی کیسه فریزر یا یک کاغذ روغنی پهن کنید و از مواد سبز رنگ روی آن بریزید و با قاشق و کارد آن را پخش و صاف کنید.

مرحله سوم: قرار دادن قند یلدایی در فر یا روی بخاری

روی آن از شکر سفید بریزید و آن را نیز صاف کنید سپس مواد قرمز رنگ را نیز اضافه کنید و همانند دیگر لایه ها پخش کنید. در ادامه به زمان ۵ دقیقه صبر کنید سپس به آرامی با کارد قند ها را حبه ای برش بزنید و حواستان باشد که قند ها خرد نشوند و در ادامه روی بخاری یا فر به زمان ۱۰ دقیقه قرار دهید سپس میل کنید.

فوت و فن های نحوه تهیه قند یلدایی

  1. برای تزیین روی قند یلدایی می توانید از شکلات چیپسی اشکی منفعت گیری کنید تا قند شما زیاد تر همانند به هندوانه بشود.
  2. وانیل را می توانید حذف کنید اما برای عطر و طعم زیاد تر خوب است از آن منفعت گیری کنید.
  3. شما می توانید برای تکه قرمز رنگ از شکر بیشتری منفعت گیری کنید تا تکه قرمز رنگ قطر بیشتری داشته باشد.
  4. اگر بخاری یا فر در دسترس نبوده است می توانید قند را روی شوفاژ نیز خشک کنید.

[ad_2]

منبع