Tuesday, 16 Dec 2025

نحوه تهیه خورش آلو اصفهانی اصل با گوشت و رب انار فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه خورش به آلو اصفهانی

[ad_1]

خورش به آلو اصفهانی یکی از خورشت های خوشمزه اصفهانی است که شما می توانید آن را تهیه و به گفتن یک خورش مجلسی در مهمانی های خود منفعت گیری کنید. اگر گیاهخوار هستید می توانید گوشت را از دستور تهیه این خورشت حذف کرده و بدون گوشت آن را میل کنید. امروز در آشمزی نحوه تهیه خورش به آلو اصفهانی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای نحوه تهیه خورش به آلو اصفهانی

گوشت ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
به ۲ عدد
آلو ۱ پیمانه
رب گوجه ۱ ق غذا خوری
رب انار ۱/۲ پیمانه
زعفران ۲ ق غذا خوری
گردو ۵ عدد
شیره انگور یا شکر ۲ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، دارچین و نمک به مقدار ملزوم

نحوه تهیه خورش به آلو اصفهانی

مرحله اول: تفت دادن مواد ملزوم

ابتدا پیاز را پوست کرده و خرد کنید سپس به قابلمه روغن اضافه کنید و پیاز را در آن بریزید و آن را روی گاز قرار دهید و تفت دهید. در ادامه هنگامی پیاز سبک شد ادویه ها را اضافه کنید و گوشت را نیز بیفزایید سپس سپس از مدتی رب را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دوم: تفت دادن به

در این مرحله مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مواد و گوشت خوب بپزد. در ادامه به را با آب بشورید و خرد کنید ولی نباید زیاد خرد کنید چون علتوا رفتن به در خورش می بشود. در یک تابه مقداری روغن بریزید و به را در آن تفت دهید و مقداری دارچین نیز به آن بیفزایید.

مرحله سوم: تهیه خورش

هنگامی گوشت خوب پخت رب انار را همراه به های تفت داده شده به خورش اضافه کنید. درادامه نمک و گردو را نیز اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا خورش جا بیفتد. نیم ساعت قبل از خاموش کردن گاز آلو را همراه شکر یا شیره به خورش اضافه کنید و صبر کیند تا طعم دار بشود نوش جان.

فوت و فن های نحوه تهیه خورش به آلو اصفهانی

  1. این خورشت به طور ملس سرو می بشود که یقیناً شما می توایند شکر یا شیره را حذف کنید و به طور ترش سرو کنید یا می توانید شیرین سرو کنید.
  2. رب انار قابل حذف است و اگر از آن خوشتان نمی آید می توایند آن را حذف کنید.
  3. بهتر است به را با پوست خرد کنید و حتما تفت دهید تا در خورشت وا نرود.

[ad_2]

منبع