Monday, 15 Dec 2025

نحوه تهیه دسر شامانو مناسب ولنتاین با ژله و پنیر ماسکارپونه

طرز تهیه دسر شامانو

[ad_1]

دسر شامانو یک دسر خوشمزه و خاص است که به علت بافت سفت آن به راحتی از قالب جدا می بشود و خرد نمی بشود. از این دسر خوشمزه می توانید در مراسم ها و جشن ها همانند ولنتاین منفعت گیری کنید. شما می توایند این ژله را در قالب قلبی شکل تهیه کنید و روی آن را نیز به دلخواه تزیین کنید. امروز در آشمزی نحوه تهیه دسر شامانو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای نحوه تهیه دسر شامانو

پودر ژله به طعم دلخواه ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان
آب سرد ۱/۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق غذا خوری
آب سرد برای ژلاتین ۱/۲ لیوان
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بستنی لیوانی وانیلی ۱ عدد
شیر عسلی ۱/۲ پیمانه

نحوه تهیه دسر شامانو

مرحله اول: تهیه ژله

ابتدا پودر ژله را از بسته خارج کنید و در یک ظرف بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا ذرات ژله به خوبی حل بشود. در ادامه از روی بخار برداشته و آب سرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دوم: آماده کردن پودر ژلاتین

در این مرحله پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید و به آن آب سرد اضافه کنید و هم بزنید و کنار بزارید تا مقداری اسفنجی بشود سپس روی بخار کتری بنماری کنید. در ادامه پودر ٰژلاتین را به ژله اضافه کنید و مقداری هم بزنید.

مرحله سوم: ترکیب کردن مواد ملزوم

پنیر ماسکارپونه را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید سپس خامه را اضافه کرده و هم بزنید و در ادامه شیر عسلی را همراه بستنی مقداری آب شده بیفزایید و با همزن به خوبی هم بزنید. ژله را نیز با مواد ترکیب کنید و خوب هم بزنید.

مرحله چهارم:

در این مرحله قالب دلخواه را مقداری چرب کنید سپس مواد دسر را در آن بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر شامانو سفت بشود سپس نوش جان کنید.

فوت و فن های نحوه تهیه دسر شامانو

  1. برای این که دسر بهتر از قالب خارج بشود ابتدا مقداری لبه های ظرف را تکان دهید و به زمان چند ثانیه قالب را در آب گرم قرار دهید سپس از قالب خارج کنید.
  2. برای تزیین روی دسر می توانید از شکلات های رنگی و میوه منفعت گیری کنید.
  3. قبل از اضافه کردن ژلاتین به ژله دقت داشته باشید که ژله باید خنک شده باشد سپس آن را اضافه کنید.

[ad_2]

منبع