Monday, 15 Dec 2025

نحوه تهیه شیرینی نان قندی یا بهشتی قزوین با روغن جامد با فر و بدون فر

طرز تهیه شیرینی نان قندی

[ad_1]

شیرینی نان قندی یکی از شیرینی های خوشمزه و آسان است که اصالت آن قزوینی است اما در شهر های دیگر نیز تهیه می بشود. نان قندی یکی از گزینه های خوب برای تهیه شیرینی برای عید است. در این دستور نان قندی در دو رنگ قهوه ای و سفید تهیه شده است. بافت این شیرینی یک بافت خاص و متنوع است که در شیرینی های سنتی دیگر دیده نمی بشود. امروز در آشمزی نحوه تهیه شیرینی نان قندی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای نحوه تهیه شیرینی نان قندی

پودر قند ۲۵۰ گرم
روغن جامد ۲۵۰ گرم
پودر هل ۱ ق مربا خوری
آرد ۵۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق مربا خوری
پودر کاکائو ۲ ق سوپ خوری

نحوه تهیه شیرینی نان قندی

مرحله اول: هم زدن مواد

روغن جامد را در یک کاسه بریزید و به آن پودر قند و هل الک کرده را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سبک و یکدست بشود. آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه دیگر بریزید و ترکیب کنید سپس الک کرده و به مواد اضافه کنید.

مرحله دوم: استراحت دادن به خمیر

مواد اضافه شده را با نوک انگشتان دست هم زده و ترکیب کنید و ورز دهید. خمیر تهیه شده را در یک کیسه فریزر بریزید و به زمان ۴ ساعت در دمای محیط به آن استراحت دهید. در ادامه خمیر را به دو تکه مساوی تقسیم کنید و به یک تکه مقداری پودر کاکائو الک شده بیفزایید و با دست یا لیسک هم بزنید.

مرحله سوم: پخت شیرینی در فر

به اندازه گردو از خمیر بردارید و در دست خود گرد کرده سپس با چاقو یک علامت به علاوه روی آن بکشید و مقداری تخم سیاه دانه یا خرفه روی آن پاشیده و آن را در سینی فر قرار دهید. دمای فر باید روی ۱۷۰ درجه باشد و شیرینی ها در آن به زمان ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزند.

مرحله چهارم: پخت شیرینی در تابه

برای این کار ابتدا کف یک تابه دو طرف را با مقداری روغن چرب کنید و شیرینی های گرد کرده را در آن با فاصله بچینید و روی حرارت ملایم قرار داده تا شیرینی ها به خوبی بپزد. زمان زمان ملزوم برای پخت این شیرینی ۲۵ تا ۳۵ دقیقه است که بهتر است هر ۱۵ دقیقه یک بار چک کنید و ببینید شیرینی ها پخته شده است یا نپخته است.

فوت و فن های نحوه تهیه شیرینی نان قندی

  1. از پودر پسته نیز به جای خرفه یا سیاه دانه برای تزیین روی شیرینی نان قندی می توانید منفعت گیری کنید.
  2. اگر می خواهید شیرینی نان قندی شما زرد باشد می توایند به جای کاکائو مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید.
  3. در زمان ورز دادن دقت داشته باشید که نباید زیاد ورز دهید چون شیرینی به روغن می افتد.
  4. حتما فر را از قبل روشن کنید تا گرم بشود و حتما اگر سیبنی را چرب نمی کنید از کاغذ روغنی منفعت گیری کنید.

[ad_2]

منبع