نحوه تهیه باقلوا لوزی قزوین بهترین و کاملترین آموزش + فوت و فن
[ad_1]
باقلوا لوزی یکی از باقلواهای معروف و محبوب شهر قزوین است که طعم بینظیری دارد. اگر یک بار این باقلوا را امتحان کنید بار دو نیز آن را تهیه خواهید کرد. اگر با دستور تهیه حرف های شده پیش بروید به راحتی می توانید یک باقلوا لوزی عالی تهیه کنید. امروز در آشمزی نحوه تهیه باقلوا لوزی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای تهیه خمیر باقلوا
| گلاب | ۱ ق غذا خوری |
| آب گرم | ۲ ق غذا خوری |
| روغن جامد | ۱ ق سوپ خوری |
| آرد | ۱ پیمانه |
مواد ملزوم برای داخل باقلوا
| پودر بادام | ۵ پیمانه |
| پودر پسته | ۳ پیمانه |
| پودر قند | ۵ پیمانه |
| زعفران پودر شده | ۳ ق غذا خوری |
| پودر هل | ۱ ق غذا خوری |
مواد ملزوم برای تهیه شربت باقلوا
| آب | ۱ پیمانه |
| شکر | ۱ پیمانه |
| گلاب | ۲ ق غذا خوری |
نحوه تهیه باقلوا لوزی
مرحله اول: تهیه خمیر باقلوا
آب و روغن را همراه گلاب در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را مقداری ورز دهید تا نرم و لطیف بشود. خمیر را در یک کیسه فریزر بریزید و به زمان ۲ ساعت در محیط قرار دهید تا استراحت کند. خمیر را سپس از استراحت در یک سطح صاف قرار دهید و به دو تکه تقسیم کنید و یکی از تکه ها را با وردن پهن کنید تا همانند نان لواش بشود.
مرحله دوم: پهن کردن خیمر در قالب
کف قالب مخصوص باقلوا را چرب کنید و خمیر پهن شده را روی همه سطح و دیواره های قالب پهن کنید و تکه های اضافی را با کاتر یا چاقو جدا کنید. پودر قند را الک کرده و در یک ظرف بریزید سپس پودر بادام را نیز با آن ترکیب کنید سپس آن را از صافی رد کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن لایه ها
قند بادام را به ۵ تکه تقسیم کنید و به یکی از تکه ها پودر هل اضافه کنید و هم بزنید سپس آن را روی خمیر پهن شده ریخته و با گوشکوب به آرامی فشرده کنید. یک لایه قند بادام ساده بریزید و آن را نیز مقداری فشرده کنید. در ادامه قند بادام را با پودر زعفران ترکیب کرده و همانند دیگر لایه ها فشرده کنید. در ادامه یک لایه قند بادام ساده اضافه کرده سپس قند بادام لایه دیگر را با پودر پسته ترکیب کرده و فشرده کنید.
مرحله چهارم:
در این مرحله خمیر باقی مانده را نیز پهن کنید و روی باقلوا ها بکشید سپس باقلوا ها را به اندازه دو سانت لوزی همانند برش بزنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به زمان ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید. برای تهیه شربت ابتدا آب را در یک قابلمه بریزید و روی گاز قرار دهید سپس شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا حل بشود و در آخر گلاب را اضافه کنید و بزایرد شربت خنک بشود. هنگامی شربت خنک شد آن را به باقلوا اضافه کرده و سینی باقلوا را به زمان ۲۴ ساعت در یخچال نگه دارید سپس نوش جان کنید.

فوت و فن های نحوه تهیه باقلوا لوزی
- برای تهیه شربت باقلوا می توانید به جای گلاب از مقداری عرق هل منفعت گیری کنید.
- برای فشرده کردن لایه ها دقت داشته باشید که زیاد سختی نیاورید و همین که مقداری فشرده بشود کافی است.
- شما می توانید ترتیب لایه های زعفرانی با دیگر لایه ها را تحول دهید.
[ad_2]
منبع