نحوه تهیه آبگوشت بختیاری لذیذ و خوش طعم با لوبیا سفید و نخود
[ad_1]
آبگوشت بختیاری یکی از آبگوشت های خوشمزه است که همانند دیگر آبگوشت ها دارای خاصیت غذایی بالایی است و می تواند برای زمان زمان طویل شما را سیر نگه دارد. در تهیه این آبگوشت از برنج دانه ریز و لوبیا سفید به همراه دیگر مواد مورد نیاز در تهیه آبگوشت منفعت گیری می بشود. امروز در آشمزی نحوه تهیه آبگوشت بختیاری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای نحوه تهیه آبگوشت بختیاری
| گوشت گوسفندی | ۷۰۰ گرم |
| لوبیا سفید | ۲۰۰ گرم |
| نخود | ۲۰۰ گرم |
| پیاز بزرگ | ۳ عدد |
| دنبه | ۲۰۰ گرم |
| برنج دانه ریز | ۳۰۰ گرم |
| سیر | چند حبه |
| رب گوجه فرنگی | ۳ ق غذا خوری |
| سیب زمینی | ۲ عدد |
| نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار ملزوم |
| مرزه کوهی | مقداری |
نحوه تهیه آبگوشت بختیاری
مرحله اول: خیساندن حبوبات
در ابتدای کار نخود و لوبیا را پاک کنید سپس با آب سرد بشورید و مقداری آب در یک کاسه بریزید و نخود و لوبیا را در آن خیس کنید. در این میانه هر چند ساعت یک بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته بشود. پیاز را پوست کنید و خرد کنید سپس در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.
مرحله دوم: تفت دادن گوشت
در ادامه گوشت و دنبه را به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید. ادویه های حرف های شده و مرزه کوهی را اضافه کنید اما نمک را نیفزایید. سیر را پوست کرده و با رنده له کنید و با مواد داخل قابلمه تفت دهید. مقداری آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را قرار داده و بزارید مواد بپزد و گوشت نیم پز بشود. در ادامه رب را نیز بیفزایید.
مرحله سوم: پخت همه مواد آبگوشت بختیاری
هنگامی گوشت نیم پز شد لوبیا و نخود خیس شده را همراه سیب زمینی شسته شده اضافه کنید و مقداری صبر کنید تا بپزند. برنج پاک و شسته شده را نیز بیفزایید سپس مقداری نمک اضافه کنید و هنگامی مواد کامل پخت و به روغن افتاد قابلمه را از روی حرارت بردارید. آبگوشت خوشمزه شما آماده است و می توانید آن را همانند دیگر آبگوشت ها سرو و میل کنید.

فوت و فن های نحوه تهیه آبگوشت بختیاری
- شما می توانید به جای رب از پوره گوجه فرنگی نیز منفعت گیری کنید که آبگوشت شما را خوشمزه تر می کند.
- سیب زمینی قابل حذف است و می توانید از دستور حذف کنید.
- نمک را حتما در آخر پخت آبگوشت اضافه کنید چون اگر در ابتدا اضافه بشود علتنپختن گوشت می بشود.
[ad_2]
منبع