نحوه تهیه رشته پلو خالی به طور کته و آبکش قدم به قدم
[ad_1]
رشته پلو خالی یکی از غذا هایی است که مردم در قبل برای عید نوروز همانند سبزی پلو و دیگر غذا ها آن را تهیه می کردند. این غذا از کالری پایینی برخوردار است و می تواند گزینه خوبی برای افراد دارای رژیم لاغری باشد. این غذا را طبق معمول با گوشت قلقلی یا مرغ یا به طور خالی سرو می کنند. امروز در آشمزی نحوه تهیه رشته پلو خالی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای نحوه تهیه رشته پلو خالی
| برنج | ۴ پیمانه |
| رشته پلویی | ۲۰۰ گرم |
| نمک و زردچوبه | به مقدار ملزوم |
| پیاز | ۱ عدد |
| هویج | ۱ عدد |
نحوه تهیه رشته پلو خالی
مرحله اول: خیساندن برنج
برنج را ابتدا پیمانه زده و در یک سینی بریزید و آن را پاک کنید سپس برنج را با آب بشورید و در یک کاسه مقداری آب باقی بزارید و برنج و نمک را به آن اضافه کنید تا برنج خوب خیس بخورد. پیاز را پوست کرده و خرد کنید سپس در یک قابلمه روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرم بشود.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز و هویج
پیاز های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و همراه زردچوبه پیاز ها را تفت دهید تا مقداری سرخ شوند. هویج را نیز رنده کرده و با پیاز مقداری تفت دهید. برنج خیس خورده را در قابلمه ای که پیاز را تفت دادید بریزید و به آن ۴ پیمانه آب اضافه کنید و بزارید برنج مقداری بپزد و آب آن مقداری خشک بشود.
مرحله سوم: دم گذاشتن رشته پلو ساده
در یک تابه مقداری روغن بریزید و رشته های پلویی را مقداری خرد کنید و در تابه به اندازه ۲ تا ۳ دقیقه تقت دهید و به برنج اضافه کنید و درب قابلمه را گذاشته تا رشته پلو دم بکشد. اگر می خواهید به طور آبکش تهیه کنید هنگامی برنج در حال نرم شدن است باید رشته را خرد کنید و اضافه کنید و سپس از نرم شدن رشته پلویی آن را آبکش کنید و کف قابلمه روغن ریخته و رشته پلو را دم بگذارید. نوش جان

فوت و فن های نحوه تهیه رشته پلو خالی
- شما می توانید هویج و پیاز تفت داده شده را از دستور حذف کنید و از آن ها منفعت گیری نکنید.
- به جای روغن می توانید از کره نیز برای تهیه رشته پلو منفعت گیری کنید که در این صورت رشته پلو شما خوش طعم و عطر تر می بشود.
- شما می توانید برنج را آبکش کرده و در کف قابلمه سیب زمینی قرار دهید تا ته دیگ سیب زمینی نیز داشته باشید.
- زمان زمان مناسب برای خیس خوردن برنج ۱ الی ۲ ساعت می باشد که بهتر است با آب ولرم برنج را بخیسانید.
[ad_2]
منبع