نحوه تهیه دیماج قزوین مجلسی و خوشمزه به روش سنتی
[ad_1]
دیماج قزوین یکی از عثپصرانه های خوشمزه و بی رقیب قزوین است که با مواد ساده و سالمی قابل تهیه است و می توانید در زمان مقداری آن را تهیه و میل کنید. دیماج با منفعت گیری از نان خشک و سبزی به همراه گوجه و دیگر مواد تهیه می بشود. امروز در آشمزی نحوه تهیه دیماج قزوین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای نحوه تهیه دیماج قزوین
| نان لواش | ۵۰۰ گرم |
| گردو | ۱ لیوان |
| پیاز | ۲ عدد متوسط |
| خیار | ۳ عدد |
| گوجه | ۳ عدد |
| پنیر محلی | ۸ ق غذا خوری |
| سبزی خوردن | ۳۰۰ گرم |
| نمک و زردچوبه | به مقدار دلخواه |
نحوه تهیه دیماج قزوین
مرحله اول: خرد کردن مواد ملزوم
ابتدا خیار و گوجه را با آب بشورید و پوست خیار را با چاقو گرفته و آن را همانند سالاد شیرازی خرد کنید. گوجه ها را نیز ریز خرد کنید سپس گردو ها را چند تکه کرده و خرد کنید. سبزی خوردن را پاک کرده و بشورید سپس با چاقو ان را ریز خرد کنید.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز و خرد کردن نان
پیاز را پوست کرده و خرد کنید و در یک تابه روغن بریزید و آن را تفت دهید. در ادامه زردچوبه را به ان اضافه کرده و هم بزنید. نان لواش های خشک شده را با دست خرد کنید و در یک کاسه بریزید. سبزی خرد شده را به نان اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: هم زدن دیماج
خیار خرد شده و گوجه را نیز به مواد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. گردو و پنیر را نیز به دیماج بیفزایید ودوباره با یک قاشق مواد را ترکیب کنید. پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید دیماج شما آماده است و می توانید نوش جان کنید.

فوت و فن های نحوه تهیه دیماج قزوین
- پیاز سرخ کرده قابل حذف است و می توانید از پیاز در تهیه دیماج منفعت گیری نکنید.
- بهتر است از پنیر محلی کوزه ای برای تهیه دیماج قزوین منفعت گیری بشود که علتخوشمزه تر شدن آن می بشود.
- به دلخواه می توانید از مقداری ادویه دیماج نیز برای تهیه این عصرانه منفعت گیری کنید.
- برای تزیین روی دیماج می توایند از سبزی خوردن همانند تربچه یا گردو و پیاز داغ یا حتی سیب زمینی سرخ کرده منفعت گیری کنید تا یک دیماج خوشمزه تر داشته باشید.
- سپس از تهیه دیماج بهتر است به زمان یک ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا مقداری خنک بشود سپس سرو کنید.
[ad_2]
منبع