Tuesday, 16 Dec 2025

نحوه تهیه دیماج قزوین مجلسی و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه دیماج قزوین

[ad_1]

دیماج قزوین یکی از عثپصرانه های خوشمزه و بی رقیب قزوین است که با مواد ساده و سالمی قابل تهیه است و می توانید در زمان مقداری آن را تهیه و میل کنید. دیماج با منفعت گیری از نان خشک و سبزی به همراه گوجه و دیگر مواد تهیه می بشود. امروز در آشمزی نحوه تهیه دیماج قزوین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای نحوه تهیه دیماج قزوین

نان لواش ۵۰۰ گرم
گردو ۱ لیوان
پیاز ۲ عدد متوسط
خیار ۳ عدد
گوجه ۳ عدد
پنیر محلی ۸ ق غذا خوری
سبزی خوردن ۳۰۰ گرم
نمک و زردچوبه به مقدار دلخواه

نحوه تهیه دیماج قزوین

مرحله اول: خرد کردن مواد ملزوم

ابتدا خیار و گوجه را با آب بشورید و پوست خیار را با چاقو گرفته و آن را همانند سالاد شیرازی خرد کنید. گوجه ها را نیز ریز خرد کنید سپس گردو ها را چند تکه کرده و خرد کنید. سبزی خوردن را پاک کرده و بشورید سپس با چاقو ان را ریز خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و خرد کردن نان

پیاز را پوست کرده و خرد کنید و در یک تابه روغن بریزید و آن را تفت دهید. در ادامه زردچوبه را به ان اضافه کرده و هم بزنید. نان لواش های خشک شده را با دست خرد کنید و در یک کاسه بریزید. سبزی خرد شده را به نان اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: هم زدن دیماج

خیار خرد شده و گوجه را نیز به مواد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. گردو و پنیر را نیز به دیماج بیفزایید ودوباره با یک قاشق مواد را ترکیب کنید. پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید دیماج شما آماده است و می توانید نوش جان کنید.

فوت و فن های نحوه تهیه دیماج قزوین

  1. پیاز سرخ کرده قابل حذف است و می توانید از پیاز در تهیه دیماج منفعت گیری نکنید.
  2. بهتر است از پنیر محلی کوزه ای برای تهیه دیماج قزوین منفعت گیری بشود که علتخوشمزه تر شدن آن می بشود.
  3. به دلخواه می توانید از مقداری ادویه دیماج نیز برای تهیه این عصرانه منفعت گیری کنید.
  4. برای تزیین روی دیماج می توایند از سبزی خوردن همانند تربچه یا گردو و پیاز داغ یا حتی سیب زمینی سرخ کرده منفعت گیری کنید تا یک دیماج خوشمزه تر داشته باشید.
  5. سپس از تهیه دیماج بهتر است به زمان یک ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا مقداری خنک بشود سپس سرو کنید.

[ad_2]

منبع