Monday, 15 Dec 2025

نحوه تهیه باقلوا پیچ قزوین با خمیر مخصوص مرحله به مرحله_سلوادور

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سلوادور

باقلوا پیچ سپس از باقلوا لوزی یکی از باقلوا های پر طرفدار قزوین است که در عید از آن برای پذیرایی ها منفعت گیری می بشود. به باقلوا پیچ باقلوا گل نیز حرف های می بشود چون شکلی همانند به گل رز دارد. امروز در آشمزی نحوه تهیه باقلوا پیچ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای طزر تهیه خمیر باقلوا پیچ

زرده تخم مرغ ۲ عدد
کره ۲ ق غذا خوری
شیر ۱/۴ لیوان
وانیل نوک ق چای خوری
آرد ۱ لیوان

مواد ملزوم برای تهیه مواد میانی باقلوا

پودر پسته ۲/۳ لیوان
پودر قند یا شکر ۲ ق غذا خوری
هل ۱ ق چای خوری

مواد ملزوم برای نحوه تهیه شربت باقلوا

آب ۱ لیوان
شکر ۱ و ۱/۲ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران به مقدار ملزوم
آبلیمو ۱ ق چای خوری

نحوه تهیه باقلوا پیچ

مرحله اول: تهیه خمیر باقلوا

تخم مرغ را شکسته و زرده را از سفیده جدا کنید و در یک کاسه بریزید سپس شیر و روغن را به کاسه اضافه کنید سپس وانیل را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر جمع بشود و اصلا چسبنده نباشد.

مرحله دوم: اضافه کردن مواد داخل باقلوا

روی یک سطح صاف آرد پاشی کنید و خمیر ها را به اندازه ۱۰ سانت برداشته و روی سطح آرد پاشی با وردنه پهن کنید. برای تهیه مواد میانی پودر قند را در یک کاسه الک کنید و پودر پسته و هل را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید. با قاشق از مواد برداشته و در وسط خمیر قرار دهید و خمیر را به شکل گل بپیچید.

مرحله سوم: پخت باقلوا در فر و افزودن شربت

باقلوا ها را در سینی فر چرب شده قرار دهید و در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه به زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا به خوبی بپزد. برای تهیه شربت ابتدا آب و شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل بشود سپس گلاب و زعفران را همراه هل به مواد بیفزایید و هم بزنید و هنگامی شربت مقداری سرد شد باقلوا ها را به زمان ۵ دقیقه در آن قرار دهید.

فوت و فن های طزر تهیه باقلوا پیچ

  1. برای این که روی باقلوا طلایی تر بشود می توانید چند دقیقه آخر پخت گریل فر را مقداری روشن کنید.
  2. اگر می خواهید باقلوا های شما شیرین تر باشد می توانید زمان زمان بیشتری در شربت قرار دهید.
  3. به جای کره می توانید از روغن جامد ذوب شده منفعت گیری کنید تا باقلوای لطیف تری دارد.

دسته بنی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی

[ad_2]

منبع