Tuesday, 16 Dec 2025

نحوه تهیه بامیه خانگی آسان با پیمانه لیوان به روش بازاری_سلوادور

طرز تهیه بامیه

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سلوادور

بامیه یکی از تنقلاتی است که عموما در ماه رمضان میل می بشود و طعم شیرین و دلچسبی دارد. بامیه به علت شیرین بودن و بالا بردن قند یک خوراکی خوب برای وعده افطار که سپس از چند ساعت بدن شما قند دریافت نکرده است می تواند گزینه خوبی باشد. امروز در آشمزی نحوه تهیه بامیه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای نحوه تهیه بامیه

آرد قنادی ۱ لیوان یا ۱۴۰ گرم
آب ۱ لیوان پر یا ۲۵۰ گرم
کره یا روغن جامد ۲۵ گرم
وانیل ۱/۲ ق چای خوری
تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد

مواد ملزوم برای نحوه تهیه شربت بار یا شهد بامیه

شکر ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
زعفران دم کرده به دلخواه
گلاب و هل به مقدار ملزوم

نحوه تهیه بامیه

مرحله اول: داغ زدن خمیر

ابتدا آب و کره را در یک تابه بریزید و صبر کنید تا کره آب بشود و آب قل بزند سپس از روی حرارت تابه را برداشته و ارد را به یکباره به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید سپس مواد را مجدد روی حرارت ملایم قرار دهید و و با کفگیر یا لیسک خمیر را جمع و پهن کنید و به زمان ۸ دقیقه خمیر را داغ بزنید.

مرحله دوم: اضافه کردن تخم مرغ به خمیر

سپس از داغ زدن شما باید یک خمیر نرم و لطیف داشه باشید. خمیر را در یک ظرف قرار دهید سپس تخم مرغ ها را شکسته و با وانیل با دو رتند همزن برقی هم بزنید تا یکدست بشود سپس در چند مرحله آن را به خمیر اضافه کنید و با لیسک یا دست خمیر را منسجم کنید. سپس از ترکی بکردن باید شما یک ترکیب چسبناک داشته باشید.

مرحله سوم: سرخ کردن بامیه

خمیر را در قیف قنادی بریزید و نوک آن را قیچی کنید سپس یک ماسوره روی آن قرار دهید و در یک تابه روغن ریخته و بامیه ها را پایپ کنید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی طلایی بشود.

مرحله چهارم: تهیه شهد بامیه و اضافه کردن بامیه به آن

برای این کار ابتدا شکر را همراه آب در یک قابلمه بریزید وروی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل بشود سپس هل و گلاب را همراه زعفران دم کرده اضافه کرده و هم بزنید سپس از روی حرارت برداشته و بامیه های سرخ شده را چند ثانیه در آن قرار داده سپس خارج کنید نوش جان.

فوت و فن های نحوه تهیه بامیه

  1. برای داغ زدن باید دقت داشته باشید که خمیر خوب دغ بخورد و نسوزد چون اگر داغغ زدن خوب انجام نشود علتنرم شدن بامیه شما می بشود.
  2. بهتر است از یک قیف پارچه ای منفعت گیری کنید که دیگر پاره نشود.
  3. سپس از سرخ کردن بامیه بهتر است با منفعت گیری از یک توری روغن اضافی آن را جدا کنید.

دسته بنی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی

[ad_2]

منبع