نحوه تهیه نان مارمالادی نرم و پنبه ای با خمیر مایه مناسب صبحانه_سلوادور
[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سلوادور
نان مارمالادی یکی از نان های طعم دار است که تقریبا روش تهیه ان همانند تهیه نان های شکلاتی است. بافت این نان نرم و پنبه ای است و می توانید از آن در وعده صبحانه و عصرانه منفعت گیری کنید. امروز در آشمزی نحوه تهیه نان مارمالادی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای نحوه تهیه نان مارمالادی
| شیر | ۱ لیوان یا ۲۰۰ میلی |
| شکر | ۱/۴ لیوان یا ۵۰ گرم |
| خمیر مایه خشک سریع | ۲ ق چای خوری |
| نمک | ۱/۲ ق چای خوری |
| تخم مرغ | ۱ عدد |
| کره | ۵۰ گرم |
| آرد | ۲ و ۱/۲ لیوان یا ۳ لیوان یا ۳۰۰ گرم |
مواد ملزوم برای تهیه مواد میانی
| گردو | ۸۰ گرم |
| مارمالاد | ۱۸۰ گرم |
نحوه تهیه نان مارمالادی
مرحله اول: تهیه خمیر نان
شیر و خمیر مایه را همراه شکر در یک کاسه بریزید و هم بزنید. به زمان ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل بیاید. تخم مرغ را شکسته و همراه کره به مواد اضافه کنید. نمک را نیز بیفزایید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر را با دست هم بزنید تا یک خمیر لطیف و منسجم تهیه بشود.
مرحله دوم: اضافه کردن مارمالاد و گردو به نان
روی خمیر را با یک نایلون پوشانده و به زمان یک ساعت به آن استراحت دهید. سپس از استراحت خمیر را به تکه های مساوی تقسیم کنید و در وسط هر کدام مارمالاد و گردو قرار دهید سپس نان ها را در قالب چرب شده قرار دهید. روی نان ها را بپوشانید و به مکدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه به آن استراحت دهید.
مرحله سوم: پخت نان در فر
سپس از استراحت یک تخم مرغ را شکسته و هم بزنید سپس با فرچه قنادی روی نان ها را با زرده رومال کنید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به زمان ۲۰ دقیقه قرار دهید تا نان به خوبی بپزد و روی ان طلایی بشود.

فوت و فن های نحوه تهیه نان مارمالادی
- روی این نان را می توانید قبل از قرار دادن در فر مقداری کنجد بپاشید یا می توانید سپس از پخت نان مقداری پودر قند الک شده روی آن بریزید.
- شما می توانید گردو را حذف کرده و از مغزیجات فرد دیگر نیز منفعت گیری کنید.
- به جای مارمالاد می توانید از مربا با طعم دلخواه نیز منفعت گیری کنید.
- اگر روی نان سپس از پخت به خبوی طلایی نشده می بود می توانید به زمان ۵ دقیقه گریل را روشن کرده تا روی نان طلایی و خوش رنگ بشود.
دسته بنی مطالب
[ad_2]
منبع