Monday, 15 Dec 2025

نحوه تهیه مربا گیلاس زرد با زعفران خوشرنگ و غلیظ_سلوادور

طرز تهیه مربا گیلاس زرد

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سلوادور

مربا گیلاس زرد یکی از مربا های محبوب و خوشمزه است و طعم ملسی دارد. از این رو نسبت به مربای گیلاس قرمز که شیرین تر است طرفداران بیشتری دارد. شما می توایند این مربا را همراه نان و کره در وعده صبحانه به گفتن یک صبحانه کامل میل کنید و لذت ببرید. از این مربا به گفتن عصرانه همراه چای نیز می توایند منفعت گیری کنید. امروز در آشمزی نحوه تهیه مربا گیلاس زرد را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای نحوه تهیه مربا گیلاس زرد

گیلاس زرد ۳ کیلو
شکر ۱ تا ۲ کیلو
هل ۳ عدد
زعفران دم کرده رقیق ۱ ق سوپ خوری
آبلیمو ۱ ق چای خوری

نحوه تهیه مربا گیلاس زرد

مرحله اول: جدا کردن هسته گیلاس ها

ابتدا گیلاس ها را بشورید و و خشک کنید سپس چوب اضافی گیلاس ها را جدا کرده و با منفعت گیری از یک نی هسته را از گیلاس جدا کنید و گیلاس را در یک قابلمه بریزید. هنگامی مقداری گیلاس در قابلمه ریختید به اندازه یک لایه روی آن شکر بریزید سپس مجدد باقی هسته ها را جدا کرده و این کار را تکرار کنید.

مرحله دوم: اضافه کردن شکر به مربا

قابلمه را به زمان ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به زمان یک ربع تا بیست دقیقه بپزد. سپس از بیست دقیقه با منفعت گیری از یک قاشق کف روی مربا را بگیرید تا یک مربای شفاف داشته باشید.

مرحله سوم: پخت مربا گیلاس زرد

سپس از این که مربا به زمان یک ربع مجدد جوشید به آن زعفران و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید. سپس هل را به مربا افزوده و به زمان بیست دقیقه صبر کنید تا مربا به غلظت دلخواه شما برسد سپس از روی گاز بردارید و صبر کنید تا خنک بشود سپس در ظرف درب دار شیشه ای بریزید و در یخچال نگه داری کنید.

فوت و فن های نحوه تهیه مربا گیلاس زرد

  1. به جای هل می توانید از ۱/۸ قاشق چای خوری وانیل برای عطر و طعم زیاد تر مربا منفعت گیری کنید.
  2. به جای آبلیمو می توانید از ۱/۸ قاشق چای خوری جوهر لیمو نیز برای جلوگیری از شکرک زدن مربا منفعت گیری کنید.
  3. دقت داشته باشید که سپس از پخت مربا نباید زیاد بجوشد چون علتمی بشود مربای شما سریعتر شکرک بزند.
  4. اگر کف روی مربا را به خوبی نگیرید مربا شما سپس از پخت شفاف نخواهد می بود و مقداری تیره است.

دسته بنی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی

[ad_2]

منبع