Tuesday, 16 Dec 2025

نحوه تهیه شیر عسلی خانگی با شکر و کره به روش بازاری_سلوادور

طرز تهیه شیر عسلی

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سلوادور

شیر عسلی یکی از موادی است که از آن در تهیه دسر های بسیاری منفعت گیری می بشود. این چنین از شیر عسلی در تهیه حلوا نیز می توان منفعت گیری کرد. شما با منفعت گیری از این روش می توانید یک شیر عسلی سالم در خانه تهیه کنید. شیر عسلی در ظرف درب دار به زمان ۲ هفته در یخچال قابل نگهداری است. امروز در آشمزی نحوه تهیه شیر عسلی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای نحوه تهیه شیر عسلی

شیر ۲ پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
کره ۲۰ گرم

نحوه تهیه شیر عسلی

مرحله اول: حل کردن شکر در شیر روی گاز و در تابه

ابتدا شیر و شکر را در یک تابه نسوز و بزرگ بریزید. تابه را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در شیر حل بشود و شیر به جوش بیاید. هنگامی شیر اغاز به قل زدن کرد حرارت را زیاد کم کنید و هر یک دقیقه یک بار هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله دوم: پخت شیر عسلی

به زمان ۴۰ دقیقه صبر کنید تا شیر عسلی به غلظت مناسب برسد. در زمان آماده شدن شیر عسلی امکان پذیر اطراف تابه شکرک بزند، به هیچ وجه شکرک های اطراف تابه را داخل شیر علسی نریزید چون علتشکرک زدن شیر علسی می بشود.

مرحله سوم: به غلظت رسیدن شیر عسلی

غلظت شیر عسلی باید به حدی برسد که روان نباشد یعنی هنگامی با قاشق از شیر عسلی بر می دارید و مجددا داخل تابه می ریزید، غلظت داشته باشد و به طور قطره قطره بریزد نه به طور یک باره و روان از قاشق بریزد، یقیناً به این مسئله هم دقت داشته باشید که شیر عسلی در یخچال سفت تر هم می بشود. هنگامی شیر عسلی به غلظت رسید کره را اضافه کنید و بلافاصله شیر عسلی را از روی گاز بردارید.

فوت و فن های نحوه تهیه شیر عسلی

  1. شما می توانید برای عطر و طعم زیاد تر شیرعسلی از مقداری وانیل نیز منفعت گیری کنید.
  2. در زمان کم کردن حرارت دقت داشته باشید که باید به کمترین حد ممکن حرارت کم باشد در غیر این صورت شیر عسلی شما ته می گیرد.
  3. رنگ شیر عسلی شما سپس از تهیه باید زرد کم رنگ باشد و به غلظتی کمتر از فرنی رسیده باشد.
  4. سپس از تهیه شیر عسلی امکان پذیر حالت دون دون داشته باشد که مشکلی ندارد اما می توانید برای از بین بردن آن مقداری آن را در میکسر مخلوط کنید.

دسته بنی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی

[ad_2]

منبع