Saturday, 13 Dec 2025

نحوه تهیه کیتو مرغ با پنیر پیتزا به سبک ایتالیایی_سلوادور

طرز تهیه کیتو مرغ

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سلوادور

کیتو مرغ تقریبا همانند به کتلت تهیه می بشود و با منفعت گیری از یک سس مخصوص آن را سرو می کنند. در این دستور نحوه تهیه سس این غذا نیز آموزش داده شده است و به راحتی می توانید یک غذای متفاوت و خاص تهیه کنید. امروز در آشمزی نحوه تهیه کیتو مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای نحوه تهیه کیتو مرغ

سینه مرغ ۶۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
جعفری خرد شده ۲ ق غذا خوری
پیازچه خرد شده ۲ ق غذا خوری
ریحان خرد شده ۲ ق غذا خوری
تخم مرغ کوچک ۲ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و پابریکا به مقدار ملزوم

مواد ملزوم برای تهیه سس

گوجه ۴ عدد
آبلیمو ۱ ق غذا خوری
کره ۱ ق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
رب گوجه ۱ ق غذا خوری
جعفری و ریحان خرد شده ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن مقداری

نحوه تهیه کیتو مرغ

مرحله اول: ترکیب کردن مواد ملزوم

ابتدا مرغ ها را با چرخ گوشت یا مخلوط کن له کنید سپس پنسر پیتزا و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و با قاشق مواد را هم بزنید. ریحان و جعفری را پاک کرده و با آب بشورید و هنگامی خشک شد ریز خرد کنید. پیتزچه را نیز همانند ریحان و جعفری خرد کرده و به مواد اضافه کنید و در آخر ادویه ها و نمک را بیفزایید.

مرحله دوم: سرخ کردن کیتو ها

سپس از این که مواد به خوبی هم زده شد و یکدست شد باید در یک تابه روغن بریزید و آن را روی گاز قرار دهید تا مقداری گرم بشود سپس مواد تهیه شده را همانند کتلت در تابه سرخ کنید.

مرحله سوم: تهیه سس

ابتدا پیاز را پوست کرده و خرد کنید سپس در یک تابه روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید. در ادامه سیر را پوست کرده و له کنید و به پیاز بیفزایید و تفت دهید. در ادامه رب را اضافه کنید و سپس از کمنی تفت دادن گوجه های پوره شده را اضافه کنید و درب تابه را بسته تا مقداری آب گوجه کشیده بشود.

مرحله چهارم: سرو کردن کیتو به همراه سس

هنگامی آب گوجه کشیده شد آبلیمو و کره را به سس اضافه کنید و همچان مواد را هم بزنید. در آخر ادویه ها و جعفری و ریحان خرد شده را اضافه کنید و هنگامی سس به غلظت مناسب رسید آن را از روی گاز بردارید و همراه کیتو سرو کنید نوش جان.

فوت و فن های نحوه تهیه کیتو مرغ

  1. سپس از سرخ کردن کیتو ها می توانید با منفعت گیری از یک دستمال کاغذی روغن اضافی آن را جدا کنید.
  2. برای تهیه سس به جای کره می توانید از روغن زیتون ینز منفعت گیری کنید.
  3. اگر پیازچه در دسترس نبوده است امکان حذف آن وجود دارد.

دسته بنی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی

[ad_2]

منبع