نحوه تهیه کیتو مرغ با پنیر پیتزا به سبک ایتالیایی_سلوادور
[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سلوادور
کیتو مرغ تقریبا همانند به کتلت تهیه می بشود و با منفعت گیری از یک سس مخصوص آن را سرو می کنند. در این دستور نحوه تهیه سس این غذا نیز آموزش داده شده است و به راحتی می توانید یک غذای متفاوت و خاص تهیه کنید. امروز در آشمزی نحوه تهیه کیتو مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای نحوه تهیه کیتو مرغ
| سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
| پنیر پیتزا | ۱ پیمانه |
| جعفری خرد شده | ۲ ق غذا خوری |
| پیازچه خرد شده | ۲ ق غذا خوری |
| ریحان خرد شده | ۲ ق غذا خوری |
| تخم مرغ کوچک | ۲ عدد |
| نمک، فلفل، زردچوبه و پابریکا | به مقدار ملزوم |
مواد ملزوم برای تهیه سس
| گوجه | ۴ عدد |
| آبلیمو | ۱ ق غذا خوری |
| کره | ۱ ق غذا خوری |
| پیاز | ۱ عدد |
| سیر | ۲ حبه |
| رب گوجه | ۱ ق غذا خوری |
| جعفری و ریحان خرد شده | ۱ ق غذا خوری |
| نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن | مقداری |
نحوه تهیه کیتو مرغ
مرحله اول: ترکیب کردن مواد ملزوم
ابتدا مرغ ها را با چرخ گوشت یا مخلوط کن له کنید سپس پنسر پیتزا و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و با قاشق مواد را هم بزنید. ریحان و جعفری را پاک کرده و با آب بشورید و هنگامی خشک شد ریز خرد کنید. پیتزچه را نیز همانند ریحان و جعفری خرد کرده و به مواد اضافه کنید و در آخر ادویه ها و نمک را بیفزایید.
مرحله دوم: سرخ کردن کیتو ها
سپس از این که مواد به خوبی هم زده شد و یکدست شد باید در یک تابه روغن بریزید و آن را روی گاز قرار دهید تا مقداری گرم بشود سپس مواد تهیه شده را همانند کتلت در تابه سرخ کنید.
مرحله سوم: تهیه سس
ابتدا پیاز را پوست کرده و خرد کنید سپس در یک تابه روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید. در ادامه سیر را پوست کرده و له کنید و به پیاز بیفزایید و تفت دهید. در ادامه رب را اضافه کنید و سپس از کمنی تفت دادن گوجه های پوره شده را اضافه کنید و درب تابه را بسته تا مقداری آب گوجه کشیده بشود.
مرحله چهارم: سرو کردن کیتو به همراه سس
هنگامی آب گوجه کشیده شد آبلیمو و کره را به سس اضافه کنید و همچان مواد را هم بزنید. در آخر ادویه ها و جعفری و ریحان خرد شده را اضافه کنید و هنگامی سس به غلظت مناسب رسید آن را از روی گاز بردارید و همراه کیتو سرو کنید نوش جان.

فوت و فن های نحوه تهیه کیتو مرغ
- سپس از سرخ کردن کیتو ها می توانید با منفعت گیری از یک دستمال کاغذی روغن اضافی آن را جدا کنید.
- برای تهیه سس به جای کره می توانید از روغن زیتون ینز منفعت گیری کنید.
- اگر پیازچه در دسترس نبوده است امکان حذف آن وجود دارد.
دسته بنی مطالب
[ad_2]
منبع