نحوه تهیه بستنی کاراملی با ثعلب و خامه صبحانه همانند بیرون_سلوادور
[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سلوادور
بستنی کاراملی یکی از بستنی های متفاوت و خوشمزه است که شما می توایند آن را در خانه تهیه و از خوردن آن لذت ببرید. هنگامی بستنی را در خانه تهیه می کنید دیگر دلواپس داشتن مواد نگهدارنده در آن نخواهید می بود و با خیال راحت می توانید از آن منفعت گیری کنید. امروز در آشمزی نحوه تهیه بستنی کاراملی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای نحوه تهیه بستنی کاراملی
| شکر | ۱ لیوان |
| کره | ۳۰ گرم |
| خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
| شیر | ۴ لیوان |
| نسکافه سریع | ۱ عدد |
| ثعلب | ۱/۲ ق چای خوری |
| شکر | ۱ ق غذا خوری برای ترکیب با ثعلب |
نحوه تهیه بستنی کاراملی
مرحله اول: کاراملی شدن شکر
شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام ذوب بشود. دقت داشته باشید که نیازی به هم زدن نیست و هر چند دقیقه یک بار مقداری قابلمه را حرکت دهید تا همه شکر ها به خوبی ذوب شوند. هنگامی شکر ها به خوبی کاراملی و ذوب شد و قهوه ای رنگ شد کره و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله دوم: اضافه کردن دیگر مواد
سپس از اضافه کردن خامه و کره امکان پذیر مقداری مواد سفت بشود که طبیعی است و باید مقداری هم بزنید تا خوب بشود. شیر را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ بشود سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: هم زدن مواد
یک قاشق غذا خوری ثعلب را با شکر ترکیب کرده و به مواد بستنی اضافه کنید. به زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه مواد را به طور مداوم با حرارت ملایم هم بزنید تا مقداری غلیظ بشود سپس از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا هم دمای محیط بشود. سپس آن را دبه زمان ۲ الی ۳ ساعت در فریزر قرار دهید و سپس خارج کرده و هم بزنید. این کار را ۴ الی ۵ بار انجام دهید تا بافت بستنی شما همانند به بستنی آب شده بشود.
مرحله چهارم: تهیه بستنی
در این مرحله بستنی را چند ساعت در فریزر قرار دهید تا به طور کامل سفت بشود. سپس از تهیه می توانید با اسکوپ بستنی را برداشته و در ظرف سرو بریزید و به شکل دلخواه تزیین کنید نوش جان.

فوت و فن های نحوه تهیه بستنی کاراملی
- بهتر است از شیر پر چرب یا شیر محلی تازه منفعت گیری کنید تا بستنی خوشمزه تری داشته باشید.
- بهتر است قبل از اضافه کردن خامه و کره به شکر مقداری کره و خامه را روی بخار کتری بنماری کنید سپس اضافه کنید.
- اضافه کردن نسکافه اختیاری است و می توانید آن را از دستور حذف کنید.
دسته بنی مطالب
[ad_2]
منبع