Monday, 15 Dec 2025

نحوه تهیه بستنی خشک خانگی بدون دستگاه پفکی و نرم مناسب پذیرایی_سلوادور

طرز تهیه بستنی خشک

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سلوادور

بستنی خشک، یه شیرینی سنتی و خوشمزه‌ ست که با بافت نرم و طعم دلپذیرش، هر فردی رو عاشق خودش می‌کنه. این دسر ساده با مواد اولیه در دسترس تهیه می‌شه و می‌تونه یه انتخاب عالی برای مهمونی‌ها یا یه عصرونه دلچسب کنار چای باشه. اگه جستوجو یه دستور پخت آسون و متفاوت هستید که همه رو شگفت‌ زده کنه، این بستنی خشک با عطر وانیل و تزیین پسته، همون چیزیه که می‌خواید! بعد دست به کار بشید و این شیرینی دلنشین رو امتحان کنید. امروز در آشمزی نحوه تهیه بستنی خشک را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای تهیه بستنی خشک

شکر ۶۰۰ گرم
آب ۳۰۰ میل ی‌لیتر
شیر خشک ۲۰۰ گرم
روغن صاف یا جامد ۱۴۰ گرم
گلوکز ۳ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای‌ خوری
پسته به مقدار دلخواه

نحوه تهیه بستنی خشک

مرحله اول: تهیه شربت

شکر و آب رو توی یه قابلمه روی حرارت متوسط بذارید. اجازه بدید بجوشه تا دمای مخلوط به ۱۰۴ درجه سانتی‌گراد برسه (نزدیک به ۵ تا ۶ دقیقه کافیه).

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

شیر خشک رو با روغن صاف ذوب‌شده ترکیب کنید. این مخلوط رو به شربت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یه ترکیب صاف و یکدست به دست بیاد.

مرحله دوم: گرم کردن مجدد

مواد رو مجدد روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا دماش به ۱۰۸ درجه برسه. این مرحله تقریباً ۱۰ دقیقه طول می‌ کشه. اکنون مواد رو توی یه همزن بریزید و با شدت کم هم بزنید تا حالت خمیری اشکار کنه.

مرحله دوم: قالب‌گیری

یه قالب ۱۵×۲۰ آماده کنید و کفش کاغذ روغنی چرب‌شده بذارید. مواد خمیری رو توی قالب بریزید، سطحش رو صاف کنید و پسته خردشده رو روی اون بپاشید. بذارید بستنی خشک یه روز کامل استراحت کنه، سپس با چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید.

فوت و فن‌ های دستور تهیه بستنی خشک

  1. کنترل دما: اگه دماسنج آشپزی ندارید، برای چک کردن دمای ۱۰۴ درجه، یه قاشق از شربت رو توی آب سرد بریزید؛ باید حالت نرم و قابل انعطاف اشکار کنه. برای ۱۰۸ درجه، باید مقداری سفت‌تر بشه، اما تا این مدت شکننده نباشه.
  2. جانشین گلوکز: اگه گلوکز در دسترس ندارید، می‌توانید از ۲ قاشق غذاخوری عسل طبیعی منفعت گیری کنید تا بافت لطیف‌ تری به بستنی خشک بده.
  3. هم زدن یکنواخت: توی مرحله خمیری کردن، اگه همزن برقی ندارید، با قاشق چوبی و حوصله هم بزنید تا مواد به هم نچسبه و یکدست بمونه.
  4. تزیین دلنشین: برای ظاهر شیک‌ تر، پسته رو مقداری تفت بدید تا عطرش زیاد تر بشه، یا از خلال بادام هم کنار پسته منفعت گیری کنید.
  5. نگهداری بهتر: بستنی خشک رو توی ظرف دربسته و توی یخچال نگه دارید تا بافتش تازه بمونه و تا چند هفته قابل منفعت گیری باشه.

دسته بنی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی

[ad_2]