نحوه تهیه ترشی لوبیا سبز با گوجه فرنگی رنده شده خوشمزه و خوشرنگ
[ad_1]
ترشی لوبیا سبز با گوجه یکی از ترکیب های دلنشین و خوشمزه ترشی است که شما می توایند آن را در خانه تهیه و با غذاهای گوناگون میل کنید. ترشی را می توانید قبل از غذا برای افزایش اشتها منفعت گیری کنید. در تهیه این ترشی از لوبیا سبز ریز شده همراه سرکه و آب گوجه و دیگر مواد منفعت گیری می بشود. امروز در آشمزی نحوه تهیه ترشی لوبیا سبز با گوجه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای نحوه تهیه ترشی لوبیا سبز با گوجه
| لوبیا سبز | ۱ کیلو |
| گوجه | ۱ کیلو |
| سبزی معطر | به مقدار دلخواه |
| سرکه | ۲ پیمانه |
| نمک و فلفل تند | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه ترشی لوبیا سبز با گوجه
مرحله اول: نیم پز کردن لوبیا سبز
لوبیا ها را با آب بشورید چنبه لوبیا ها را جدا کنید و با چاقو به ابعاد دلخواه خرد کنید. در ادامه لوبیا ها را همراه مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مقداری نیم پز بشود سپس گاز را خاموش کنید و لوبیا ها را در آبکش بریزید تا آب ان جدا بشود.
مرحله دوم: پوره کردن و پخت گوجه ها
گوجه ها را با آب بشورید و با غذاساز یا مخلوط کن به شکل پوره در بیاورید سپس در قابلمه بریزید و روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا مقداری آب گوجه ها کشیده بشود در ادامه مقداری نمک به گوجه ها اضافه کنید و بزارید خنک بشود.
مرحله سوم: اضافه کردن سبزی های معطر به ترشی
لوبیا سبز های نیمه پخته را در یک ظرف بریزید و به آن آب گوجه را اضافه کنید. سپس سرکه را همراه ۱ پیمانه آب جوش خنک شده به ظرف اضافه کنید. در ادامه سبزی معطر که شامل جعفری، گشنیز و نعنا است را پاک کنید و با آب بشورید سپس خرد کنید و به ترشی اضافه کنید.
مرحله چهارم: اضافه کردن فلفل به ترشی
نمک ترشی را تست کنید و اگر ملزوم می بود به ان نمک اضافه کنید سپس فلفل تند را خرد کنید و همرا مقداری فلفل سیاه به ترشی اضافه کنید و با قاشق یا دست ترشی را خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس ترشی را در یک شیشه تمیز درب دار بریزید و به زمان یک هفته صبر کنید تا ترشی شما آماده بشود نوش جان.

فوت و فن های نحوه تهیه ترشی لوبیا سبز با گوجه
- سپس از ترکیب کردن مواد می توانید از مقداری سیاه دانه نیز برای طعم بهتر و خوشمزه تر شدن ترشی منفعت گیری کنید.
- از مقدری سیر و کرفس رنده شده برای عطر و طعم بهتر نیز می توانید منفعت گیری کنید.
- اگر می خواهید ترشی شما کمتر ترش باشد می توانید از مقدار سرکه کاسته و به جای آن از مقدار بیشتری آب گوجه منفعت گیری کنید.
[ad_2]
منبع